Зодия ВезниПрез тази година ще ви бъде трудно да планирате каквото и да било свързано с пътуване. Ще ви се наложи да отменяте или "прекроявате" планове свързани с пътуване, да правите нови или да ви се наложи внезапно да тръгнете на път.
Неприятна новина от далечно разстояние.
Житейска раздяла, с човек който живее надалеч от вас.
Може да преживеете нещо неприятно по време на пътуване, да станете свидетел на неприятен инцидент или случка.
Силата ви тази година ще се окажат финансите и материалните придобивки като цяло. В голяма степен успехите ви ще се дължат на хора земни зодиакални знаци (Телец, Дева или Козирог) или въздушни знаци като вас (Водолей, Везни и Близнаци).
Възможно е да имате общи планове, проекти и интереси.
Важно събиране по семейни причини. Възможно е то да е свързано с радостен или тъжен повод, възможно е да има няколко подобни събития, както и да проведете динамични срещи свързани със семеен бизнес.
Нова работа или ново обучение за човек от семейството ви.
Женско присъствие в дома на родителите ви ще създаде интриги и проблеми.
Жените Везни да внимават с хора от приятелското си обкръжение, които чрез интрига или друг вид негативна намеса могат да създадат големи главоболия в семейството.
През годината внимавайте в очакванията си, които имате спрямо мъже от приятелското ви обкръжение. Вие може да си правите едни планове, а те други. Разочарованието ще е за ваша сметка.
Проблеми могат да възникнат със син, внук или племенник преди всичко свързани с техния любовен или брачен живот.
Както писах в началото 2016 ще е много благоприятна за вас по отношение на финанси и парични дела. Може чрез късмет да спечелите нещо, да получите право върху имот или пари, за които не сте имали очакване.
Неочаквана печалба, бонус, премия, комисионна от сделка и др.
Възникване на възможност за работа или бизнес с много добро заплащане/печалба.
Може да опитате късмета си в лотария, но е важно да се знае, че нищо няма да стане насила. Парите, за които споменавам тук определено ще са изненада.
В семейните ви отношения може да възникне конфликтна ситуация свързана с преместване, наемане или закупуване на ново жилище, допълнителен имот.
Конфликтна ситуация около някаква подялба на семейно имущество или общ имот.
Вероятност от съдебно дело или разрешаване на юридически казус от семеен характер.
Неочаквана интимна или романтична авантюра при мъжете, която ще е кратка, но последствията след нея може да окажат дълготраен ефект върху личния ви живот.
Важно събитие свързано с жена от страна на семейството на брачния ви или интимен партньор.
През 2016 на успехи свързани с чужбина(работа, учение, бизнес, женитба) могат да разчитат предимно мъжете до 35 годишна възраст, но това ще е бавен процес, с моменти на объркване и несигурност в правилността на решението, което сте взели. Така или иначе нещата ще се увенчаят с успех, просто бъдете по-търпеливи.
Успех в чужбина за син, внук или друг млад мъж от близката ви семейна среда.
2016 може да се запомни с раждане на дете, което ще се появи на специален ден. Ще има знамение или някакъв вид послание в неговото раждане. Следете знаците...
Успехи за дете или внуче в обществена изява, изява пред публика, в политиката и др.
Успешна година за тези от вас, които използват алтернативни методи, лечение за бъдещо майчинство.
Във финансовите си отношения бъдете предпазливи и се подсигурявайте с договор или документ, когато трябва да защитити или подсигурите личните си ресурси. Може да възникне неприятна ситуация с човек роден под знака Риби, Рак или Скорпион свързана с пари.
Очаквайте подкрепа или разумен съвет от страна на Лъв, Овен или Стрелец.
Неочаквано здравословно неразположение, което ще обърка важен за вас план, събитие в личен план.
Помнете, че 2016 ще е проверка на важни за вас лични, семейни и професионални отношения.