Зодия ЛъвПрез тази година ви предстои разрешаване на важни за вас лични отношения. Ще създадете нови връзки, ще имате повече яснота по отношение развитието на създадени вече такива с хора родени под знака на Стрелец, Овен или Лъв. Ще преживеете емоционално житейска драма в живота на ваши приятели.
2016 ще донесе конфликт на финансови интереси с млад мъж. Спорове или конфронтация по финансови въпроси със син, внук или друг млад мъж от семейството ви.
За младите мъже 2016 ще се запомни с неочакван шанс за финансов успех, печалба, получаване на пари от неочаквано място и др. Ако сте собственици на няколко имoта, вила, ваканционен имот и други ще възникне сложна и изнервяща ситуация, проблем, който няма да е по вашите сили да го разрешите. Може да потърсите чужда помощ, но като цяло това ще е проблем с бавно развиващ се процес на разрешаване.
Проблем може да възникне и около подялба на някакъв имот с ваши роднини, като брат, сестра, братовчеди, чичо, леля и др. Ако купувате имот през 2016 ще срещнете пречки и затруднения от всякакъв вид.
Едни от най-важните ви ангажименти през тази година ще са свързани с баща, дядо или със син. Особено силна връзка и общи действия между мъжете от различни поколения в семейството ви, които съхраняват традицията на името: от дядо на внук... Нова работа, кариера, по-висока степен на образование за момче или мъж от семейството ви. Тази година ще бъдете канени на повече от една сватба, а мнозина от несемейните представители на знака ще канят гости на собственото си сватбено тържество.
Важни събития, които ще са повод за събиране в дома ви или в дома на ваши роднини. Нов човек в дома ви или нов домашен любимец. Ако сте в процес обмисляне на нова работа, позиция, бизнес 2016 ще донесе благоприятни възможности за такава промяна. Стартиране на нова дейност, с нови клиенти или партньори.
Ако имате съдебно дело през 2016, то ще получите най-благоприятното за вас развитие на съдебния процес или споразумение. Неочаквано събитие свързано с документ от имотен характер, прехвърляне на права върху собственост, отдаване под наем, получаване на наследство и др.
Предложение за нов строеж, нов дом или общо съжителство.
Неочаквано нови съседи или хора, които ще останат в дома ви за някакъв период от време.
За семейните представители на знака от важно значение ще бъдат и отношенията с роднини от страна на партньора. Взаимни гостувания (ако живеете на разстояние), взаимопомощ при необходимост, финансови общи действия, подялба на пари или други ресурси. Пътуване в чужбина свързано с партньора ви, с роднини от страна на съпруг или съпруга и др.
Очаквайте голям разход на средства свързани с чужбина, разход за благотворителност или за друго добро дело. Ще сте склонни да бъдете в помощ на хора, които имат голяма нужда от такава. Ще сте в по-голяма степен състрадателни и съпричастни към чужда болка или трагедия.
В обществения ви живот ще срещнете неразбиране или някакъв вид съпротива от страна на хора Риби, Рак или Скорпион. Ако се занимавате с политика бъдете нащрек спрямо амбициите на хора Козирог, Дева или Телец. Трудности или по-голями грижи за майка или роднина по майчина линия. Може да изживеете тревога или уплаха свързани с тях, както и с друга ваша близка жена/приятелка. Основния проблем ще е липсата на яснота или точна диагноза в началото. Хубавото е, че всичко ще приключи благополучно.
Прелом в отношенията ви с майка, баба или друга роднина от женски пол.
Изненадата на 2016 по някакъв начин ще бъде свързана с развитието на отношенията ви с друга жена или с група от жени.